Belangrijke mededeling: In verband met drukte en privé omstandigheden neem ik voorlopig geen nieuwe opdrachten aan. Excuus!

Er zijn veel goede redenen om je miniaturen te laten schilderen. Je hebt miniaturen, poppetjes of figuren voor een bordspel, wargame, dungeons and dragons campaign en wilt deze geschilderd op tafel hebben, maar tijd of de benodigde materialen houden je tegen. Ik bied een schilderservice aan zodat je moeiteloos met een set goed geschilderde figuren op het slagveld verschijnt.

Miniaturen laten schilderen: hoe gaat het in zijn werk?

Ik wil graag het volgende weten voor ik aan een schilderopdracht begin:

  • Welke figuren wil je laten schilderen?
  • In wat voor kleurenschema moeten ze geschilderd worden? Mocht je dit nog niet weten overleg ik graag, en als je wil kun je het ook helemaal aan mij overlaten: ik heb genoeg inspiratie.
    Heb je illustraties of art van de figuren? Dan ontvang ik die graag, zodat ik kan zorgen dat het overeenkomt.
  • Heb je de miniaturen al? Moet ik ze zelf bestellen?
  • Moeten de miniaturen nog in elkaar gezet worden? Of ontkleurd worden van een vorige paintjob?
  • Welke kwaliteit wil je? Grofweg kun je voor een degelijke tabletop kwaliteit gaan, of all-out display kwaliteit voor de vitrinekast, en alles er tussenin
  • Stuur je de miniaturen op, of kom je ze brengen?
    Voor verzending terug reken ik €7,- extra.

Je kan me deze informatie sturen via het contactformulier. Als we het eens zijn over de bovenstaande zaken stuur je me minimaal 50% van het afgesproken bedrag als aanbetaling. Het eventuele restant ontvang ik als de figuren weer veilig bij je thuis zijn.

Kosten:

De prijs van het schilderen van de figuren is afhankelijk van het detail, de grootte en de kleuren. Geel of wit kost bijvoorbeeld veel meer tijd dan zwart of groen, omdat de verf minder gepigmenteerd is. Ook zal een figuur te paard (of te wolf, of te monster) natuurlijk meer werk zijn.

Uitgaande van een normaal 28mm figuur:
Voor tabletop kwaliteit: tussen de 5 en 15 euro.
Voor display kwaliteit: tussen de 15 en 65 euro

Voorbeeld van tabletop kwaliteit:

Miniaturen laten schilderen op tabletop kwaliteit.

Voorbeeld van display kwaliteit:

Miniaturen laten schilderen op display kwaliteit.

Neem vooral een kijkje in mijn Showcase, of neemt contact op bij vragen!